Eerste SSR live webinars Arbeidsrecht

De veranderingen in het arbeidsrecht zijn – met de invoering van de WWZ – groot en merkbaar. Om geïnteresseerden op de hoogte te brengen van de meest recente wijzigingen en jurisprudentie in het arbeidsrecht, organiseert SSR – naast de reguliere actualiteitencursussen – binnenkort drie live webinars . Deze live uitgezonden actualiteitencolleges duren elk een uur en worden kosteloos aangeboden. Deelnemers hebben tijdens de webinars de mogelijkheid om direct vragen aan de docent te stellen.

Om een zo groot mogelijke groep te bereiken, worden de webinars op verschillende tijdstippen uitgezonden en zal de inhoud ervan steeds geactualiseerd worden.

Data live webinars

Word ook bijgepraat over de meest recente jurisprudentie in het arbeidsrecht.
De live webinars vinden plaats op:

  • 18 mei 2015 |  12.30 – 13.30 uur
  • 10 juni 2015 | 16.00 – 17.00 uur
  • 7 juli 2015 | 19.00 – 20.00 uur

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan één of meer live webinars arbeidsrecht? Meldt u zich dan aan via SSRservicedesk@ssr.nl of uw opleidingscoördinator. Daarna ontvangt u de instructies voor het volgen ervan.

Belangrijk: om toegang te krijgen tot de webinars heeft u een MIJN SSR-account nodig. Indien u dit nog niet heeft, dan kunt u dit verkrijgen via de SSR servicedesk (e: ssrservicedesk@ssr.nl /t: 088-3613212). U dient wel werkzaam te zijn binnen de Rechtspraak of het Openbaar Ministerie.

Meer informatie arbeidsrecht

Bekijk de flyer voor het volledige SSR-aanbod arbeidsrecht.

 

Nieuwsoverzicht