Themamiddag Coaching en Intervisie

In toenemende mate raakt de rechterlijke organisatie ervan overtuigd dat het volgen van coaching- en intervisietrajecten toonbare resultaten oplevert. Met de aandacht voor leiderschap en management development programma’s op diverse niveaus neemt de behoefte aan reflectie en persoonlijke ontwikkeling toe.

Themamiddag Coaching & IntervisieThemamiddag over de toekomst en inzet van coaching en intervisie

SSR organiseert daarom op donderdag 13 november een themamiddag over de toekomst en de inzet van coaching en intervisie binnen de rechterlijke organisatie. Samen met de aanwezigen gaan we op zoek naar antwoorden op vragen als: welke ontwikkelingen zijn er binnen de rechterlijke organisatie op het gebied van coaching en intervisie? Hoe kunnen bovengenoemde instrumenten bijdragen aan de noodzakelijke cultuurverandering binnen de Rechtspraak? Zijn coaching en intervisie essentiële en onontbeerlijke leeractiviteiten in de toekomst? Hoe kunnen SSR en de Rechtspraak de ontwikkeling van coaching en intervisie organisatorisch gaan verankeren en borgen? Kortom, een inspirerende middag die in het teken staat van ontmoeting, dialoog en verkenning.

Voor wie?

De themamiddag is niet alleen een ontmoeting voor actieve interne en externe coaches en intervisoren. De bijeenkomst is ook interessant voor beslissers, bestuurders en leidinggevenden binnen de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie die zich willen laten inspireren met deze krachtige middelen voor de professionalisering van hun medewerkers en organisatie.

Aanmelden themamiddag Coaching en Intervisie

U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen aan events@ssr.nl met vermelding van themamiddag Coaching en Intervisie, uw naam en organisatieonderdeel binnen de Rechtspraak of het OM. Deelname is kosteloos.

Bekijk het programma.

Nieuwsoverzicht