Tweede SSR Docenten Café op 21 september

Op 21 september organiseert SSR voor de tweede maal het Docenten Café in Utrecht. Het Docenten Café is bedoeld als een platform voor inspiratie, ontmoeting en intensiever contact tussen docenten onderling en SSR. Gastspreker van het tweede Docenten Café is professor dr. Victor Lamme, hersenonderzoeker.

Na een succesvolle eerste editie op 30 mei j.l. met gastspreker professor René Diekstra over ‘Excellent learning by teaching excellence’, vindt op 21 september de tweede editie van het Docenten Café plaats. Gastspreker is ditmaal professor dr. Victor Lamme, hoogleraar cognitieve neurowetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Hij onderzoekt het menselijk brein, de visuele waarneming en met name het bewustzijn. Zijn ideeën over ons bewustzijn worden als baanbrekend gezien.

Lamme neemt u mee op een reis door ons brein. Wat bepaalt dat we doen wat we doen? Wie is de baas over ons brein? Welke stukken in ons brein geven de doorslag als het gaat om grote beslissingen of de keuzes van alle dag? En wat gebeurt er in ons brein als we leren? Laat u inspireren!

De locatie van het Tweede SSR Docenten Café is het Grand Café van Sociëteit Mammoni, Mariaplaats 14 in Utrecht. Aanvang 16.00 uur (inloop vanaf 15:30 uur). Borrel vanaf 17.30 uur. SSR-docenten kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar events@ssr.nl

De volgende Docenten Café’s staan gepland op dinsdag 8 november en dinsdag 13 december. Gastsprekers worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht