Stilstaan bij beweging tijdens de ‘Dag van de opleider 2017′

Op 9 maart 2017 organiseert SSR de jaarlijkse ‘Dag van de opleider’, met dit jaar als thema ‘stilstaan bij beweging’. De dag is bedoeld voor praktijkopleiders van de Rio-opleiding. Te gast o.a. is prof. dr. Joseph Kessels. Met hem staan we stil bij de veranderingen die zijn ingezet bij de vernieuwde Rio-opleiding en kijken we waar er ruimte is voor beweging.

Leersfilosofie

Prof. dr. Joseph Kessels stond een aantal jaar geleden aan de basis van de leerfilosofie van de Rio-opleiding. Wellicht bent u bekend met het interview dat destijds met hem hierover werd gehouden. Tijdens de ‘Dag van de opleider’ staan we met hem stil bij die leerfilosofie en de bewegingen die sinds de start van de opleiding zijn gemaakt. Daarbij is aandacht voor vragen als: welke redenen liggen ten grondslag aan keuzes die zijn gemaakt, op welke punten is de leerfilosofie succesvol neergezet en waar is er ruimte voor beweging en verbetering?

Lezingen en workshops

Naast de plenaire lezing wordt er een breed scala aan lezingen en workshops aangeboden. Ook hierin staan we stil bij beweging met onderwerpen als: bevlogen aan de slag blijven als opleider en rechter, de rio als bron van innovatie en niet vinken maar vonken. Het belooft een bewogen dag te worden met een interessant aanbod aan lezingen, workshops en uiteraard veel gelegenheid om andere opleiders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Het exacte programma van de dag wordt in februari 2017 bekend gemaakt via de SSR-website en nieuwsbrieven.

Aanmelden Dag van de opleider 2017

Wilt u werken aan uw verdere professionalisering als praktijkopleider van de Rio-opleiding? Kom dan naar de ‘Dag van de opleider 2017’ op 9 maart 2017 (09:30 – 17:00 uur) in de Jaarbeurs in Utrecht. Met deelname aan deze dag onderhoudt u uw certificering als praktijkopleider. Aanmelden kan via uw opleidingscoördinator (cursuscode ALPRDVDO.1701). Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Nieuwsoverzicht