SSR organiseert ‘Dag van de praktijkopleider’

Op 10 maart 2016 organiseert SSR voor de tweede maal de ‘Dag van de praktijkopleider’ in de Jaarbeurs in Utrecht. Een dag bedoeld voor praktijkopleiders betrokken bij de Rio-opleiding.

Dag van de opleider ‘Opleiden in verbinding’Dit jaar staat de dag in het teken van ‘Opleiden in verbinding’. Een verdiepende dag die inzicht geeft in de opleidingsrelatie tussen praktijkopleider en Rio. George Smits, GZ-psycholoog, mediator en docent aan de Universiteit van Tilburg start de dag met een lezing waarbij hij ingaat op drie aspecten van opleiden in verbinding: compassie, verbinding en moed. Hierbij komen ook ‘effecten van emoties’ en  ‘toepassen van emotiemanagement’ aan bod.

In de middag kan gekozen worden uit workshops en/of lezingen die in gaan op thema’s als ‘Verbindende communicatie’, ‘Stress en het herkennen hiervan’ en ‘Feedback geven in verbinding’. Tijdens de bijeenkomst is er ruim de  gelegenheid om best practices en tips uit te wisselen met collega- en toekomstige opleiders.

Wilt u werken aan een verdere professionalisering als praktijkopleider? Kom dan naar de Jaarbeurs (Media Plaza) in Utrecht op 10 maart 2016 van 09:30 tot 17:00.

U kunt zich aanmelden via uw opleidingscoördinator (cursuscode ALPRDVDO.1601). Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Nieuwsoverzicht