Masters ter inspiratie en verdieping

SSR kent een breed aanbod om te leren en te ontwikkelen. Voor ervaren raadsheren, rechters of (hoofd)officieren van justitie biedt SSR actuele inspiratie- en verdiepingsmogelijkheden in de vorm van masters. Deze masters zijn niet alleen gericht op vakinhoud maar vooral op het delen van kennis, ervaring en inzicht.

De onderstaande flyer inspiratie en verdieping (in PDF-vorm) geeft een overzicht van het aanbod per rechtsgebied. SSR biedt echter ook rechtsgebiedoverstijgende masters aan zoals de al langere tijd succesvolle summercourses ‘Rechtspraak, taal en literatuur’ en ‘Rechterlijke oordeelsvorming’. Nieuw dit jaar zijn ‘Lef en angst (de magistraat van de toekomst)’ en ‘Beroepstrots en begeisterung’. Meer informatie hierover leest u onder de noemer ‘Sectoroverstijgend’. Door te klikken op de cursuscodes in de flyer kan op www.ssr.nl meer informatie per titel worden gevonden.

Momentopname

De opsomming van de masters in deze flyer is een momentopname. Het SSR-aanbod is continu in beweging en op dit moment zijn er nog meer titels ‘in ontwikkeling’. Het is dan ook raadzaam om onze website te raadplegen voor de meest actuele stand van zaken. Voor informatie over ons aanbod, kunt u contact opnemen met onze Servicedesk (T: 088 361 3212 / E: ssrservicedesk@ssr.nl)

Bekijk hier de Flyer inspiratie en verdieping

voorzijde flyer inspiratie en verdieping

Nieuwsoverzicht