Gratis zelfstudiemodule ‘Vreemdelingenrecht regulier voor herintreders’

Na de zelfstudiemodule ‘Vreemdelingenrecht asiel voor herintreders’ is nu ook de digitale module ‘Vreemdelingenrecht regulier voor herintreders’ (BVZSOPRE) gratis beschikbaar via MIJN SSR. Bent u als rechter of juridisch medewerker – na een periode in een ander rechtsgebied – weer aan de slag gegaan met vreemdelingenzaken, dan biedt deze zelfstudiemodule u een makkelijke manier om uw kennis op te frissen of up-to-date te houden. De verschillende onderdelen geven u antwoord op vragen als: wanneer komt iemand in aanmerking voor een reguliere verblijfsvergunning? Welke vereisten gelden voor rechtmatig verblijf? En op welke gronden kan een verblijfsvergunning worden verleend?

‘Vreemdelingenrecht regulier voor herintreders’De docenten presenteren in zeven onderdelen de belangrijkste ‘highlights‘ van vreemdelingenrecht regulier. Zo gaan zij dieper in op: procedure regulier, gronden afwijzing en intrekking, ambtshalve verblijfsvergunning, gezinsleven, medische gronden, (niet)-tijdelijke humanitaire gronden, terugkeerbesluit en inreisverbod.

De digitale leeractiviteit bestaat uit verschillende inleidingen en lesmodules en is speciaal gemaakt voor herintreders. U kunt – afhankelijk van uw leerbehoefte ­– het gehele programma volgen of alleen specifieke onderdelen opfrissen.

Bekijk hier de gratis zelfstudiemodule ‘Vreemdelingenrecht regulier voor herintreders’.

MIJN SSR-account

Bovenstaande link verwijst direct naar de pagina waar de zelfstudiemodule ‘Vreemdelingenrecht regulier voor herintreders’ te bekijken is. Om toegang te krijgen moet u inloggen in MIJN SSR én werkzaam zijn binnen de Rechtspraak. Beschikt u nog niet over een MIJN SSR-account, dan kunt u contact opnemen met de SSR-servicedesk (E: SSRservicedesk@ssr.nl / T: 088-3613212).

2-daagse basiscursus ‘Vreemdelingenrecht, regulier’ (BRRRIVRR)

Start u als rechter of juridisch medewerkers binnenkort in het vreemdelingenrecht, dan is de 2-daagse basiscursus ‘Vreemdelingenrecht, regulier’ wellicht meer geschikt. De docenten nemen de tijd om u de basis uit te leggen, zodat u goed voorbereid aan het werk kunt.

1-daagse verdiepingscursus ‘Vreemdelingenrecht regulier, verdieping en actualiteiten’ (BVRRVRVA)

Bent u als zittend rechter belast met vreemdelingenrechtzaken en op zoek naar meer verdieping? Dan sluit de leeractiviteit ‘Vreemdelingenrecht, verdieping en actualiteiten’ beter aan. Tijdens deze dag is er de mogelijkheid om met de aanwezigen onderling te discussiëren en van gedachten te wisselen over actuele thema’s op dit onderwerp.

Nieuwsoverzicht