Doorlopende planning SSR-leeractiviteiten: op elk moment inschrijven

Om aan de wens van veel cursisten tegemoet te komen, houdt SSR sinds het begin van dit jaar een doorlopende planning aan. Dit betekent dat ons aanbod altijd inzichtelijk is voor de daaropvolgende twaalf maanden en dat inschrijven op elk gewenst moment mogelijk is.

Aansluiten bij leerbehoefte en -voorkeur

“Steeds vaker werden wij benaderd met de vraag of inschrijving gedurende het hele jaar mogelijk is”, zegt Coen Tanis, teamleider bedrijfsvoering SSR. “Tot voor kort was de rechterlijke organisatie echter nog grotendeels gericht op het ‘rond de zomer’ inschrijven voor het aanbod van het daaropvolgende jaar. Het blijkt voor veel mensen echter lastig om hun opleidingsvraag dan al duidelijk te hebben. Om die reden houden we – mede op verzoek van de Raad voor de rechtspraak en het Openbaar Ministerie – een doorlopende planning aan waarbij het gehele aanbod voor de komende twaalf maanden zichtbaar is. Op dit moment kan er dus al ingeschreven worden voor leeractiviteiten tot juli 2017. Op deze manier sluiten we aan op de behoefte van de cursist en kunnen we bovendien meer garantie geven op de cursusplaats- en datum.”

Actualiteitencursussen en extra uitvoeringen

Hoewel de planning twaalf maanden vooruit loopt, kunnen er altijd actualiteitencursussen, webcolleges, extra uitvoeringen (bij grote belangstelling) of andere activiteiten op korte termijn bij gepland worden. “De SSR website is daarbij leidend. Nieuwe uitvoeringen zijn het eerst daar te zien. Het loont dus zeker de moeite om de website en onze andere kanalen (nieuwsbrieven, social media) in de gaten te houden.”, aldus Tanis.

Meer informatie

Voor vragen over de doorlopende planning en het SSR-aanbod, kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk (T: 088 – 361 3212 / E: ssrservicedesk@ssr.nl).

Nieuwsoverzicht