Doorlopende planning SSR-leeractiviteiten

SSR past de planning van de leeractiviteiten aan. Geen statische planning die één keer per jaar wordt gemaakt en loopt van januari t/m december, maar een doorlopende planning waarbij het gehele aanbod voor de – op dat moment – komende twaalf maanden zichtbaar is.

“Steeds vaker krijgt SSR de vraag van geïnteresseerden of ze zich gedurende het hele jaar kunnen inschrijven voor onze leeractiviteiten”, zegt Coen Tanis, teamleider bedrijfsvoering SSR . “Op dit moment is de rechterlijke organisatie echter nog grotendeels gericht op het ‘rond de zomer’ inschrijven voor het aanbod van het daaropvolgende jaar. Het blijkt voor veel mensen echter lastig om hun opleidingsvraag dan al duidelijk te hebben.”

Daarom gaat SSR – mede op verzoek van de Raad voor de rechtspraak en het Openbaar Ministerie – over op een andere planning. Tanis: “Geen planning meer die van januari t/m december loopt maar een doorlopende planning waarbij ons gehele aanbod voor de – op dat moment – komende twaalf maanden zichtbaar is. Op deze manier kunnen geïnteresseerden zich goed oriënteren en zich al naar gelang het moment van hun leerbehoefte inschrijven.”

Op dit moment kan er dan ook al ingeschreven worden op de eerste leeractiviteiten van 2017. “We hopen op deze manier uiteraard meer te kunnen aansluiten bij de behoefte. Daarbij is het van belang om te benadrukken dat ook deze doorlopende planning niet ‘vast’ staat. Er kunnen altijd actualiteitencurssussen, webcolleges, extra uitvoeringen (bij grote belangstelling) of andere activiteiten op korte termijn bij gepland worden. Het loont dus om de website en onze andere kanalen daarvoor in de gaten te houden.”, aldus Tanis.

Voor vragen over de doorlopende planning en het SSR aanbod, kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk (T: (0)88 361 3212 / E:ssrservicedesk@ssr.nl).

Nieuwsoverzicht