Dag voor de belastingrechtspraak 2016

Na de feestelijke editie in 2015, organiseert SSR op 25 november 2016 de volgende ‘Dag voor de Belastingrechtspraak’ in Amersfoort. Ook dit jaar heeft de dag een overwegend inhoudelijk accent, waarbij we samen met de aanwezigen vooruitkijken en terugblikken op de recente ontwikkelingen in het belastingrecht. Daarnaast is de ‘Dag voor de belastingrechtspraak’ een uitstekende gelegenheid om collega’s te ontmoeten en te netwerken.

Na een korte inleiding en terugblik vinden er diverse workshops plaats rondom verschillende thema’s. Samen met inhoudelijke begeleiders wordt er in kleiner verband dieper ingegaan op onderwerpen als:

  • Fiscaal bestuurs procesrecht
  • IB niet winst-loon
  • Europees belastingrecht
  • Omzetbelasting
  • Winst / VPB
  • WOZ / HLO

Ook heeft u de gelegenheid om deel te nemen aan spiegelbijeenkomsten met ketenpartners, zowel voor rijksbelastingrechtspraak als voor lokale belastingrechtspraak. De dag eindigt met een verrassende en ludieke afsluiting.

Bent u er dit jaar ook weer bij? We hopen u 25 november 2016 te begroeten.

Datum en locatie

25 november 2016
09.30 tot 18.00 uur
Regardz De Eenhoorn, Amersfoort

Voor wie?

De ‘Dag van de belastingrechtspraak’ is interessant voor rechters, raadsheren, rio’s, raio’s en juridisch medewerkers uit de belastingrechtsectoren van de gerechten, hoven en Hoge Raad.

Aanmelden en kosten

Aanmelden is mogelijk via uw opleidingscoördinator (cursuscode BFRRTBRE.1601). Kosten voor deelname bedragen € 285,-. Bij annulering van uw inschrijving is de reguliere annuleringsregeling van toepassing. SSR adviseert 5 PE punten toe te kennen bij deelname.

Bekijk hier het programma van de dag voor de belastingrechtspraak

Nieuwsoverzicht