SSR biedt workshops ‘bedrijfsvoering voor leidinggevenden’ aan

Kennis van planning & control, Lamicie, HR, resultaatgericht sturen en projectmatig werken is onmisbaar voor leidinggevenden. SSR biedt drie kennisworkshops van één dag aan voor leidinggevenden die behoefte hebben aan meer informatie en inzicht op dit gebied.

De workshops zijn ontwikkeld ten behoeve van alle leidinggevenden en worden gegeven door experts die binnen de Rechtspraak in de betreffende gebieden werkzaam zijn en het Rechtspraak-kader kennen. De workshops zijn:

P&C voor leidinggevenden

In deze module krijgt de leidinggevende inzicht in de financiering van de Rechtspraak, de achterliggende werklastmetingsystematiek en de samenhang tussen productie, (kwaliteits-)doelen en budgetten. Hij weet welke taken hij zelf heeft uit te voeren, wanneer hij in actie moet komen op P&C-gebied en wie hij waarvoor kan inschakelen. Ook wordt aandacht besteed aan resultaatgericht sturen op productie.

14 september 2015 te Utrecht, 9.30 tot 17.00 uur Aanmelden is mogelijk via uw opleidingscoördinator (code ALMZTVPC)

HR voor leidinggevenden

Elke leidinggevende krijgt te maken met het complexe HR-veld. Wat doe ik met een medewerker die onvoldoende functioneert? Hoe stuur ik professionals aan? Moet ik me zorgen maken als een medewerker drie keer na elkaar kort ziek is? Hoe maak ik resultaatgerichte afspraken met mijn medewerkers? In deze module worden praktische handvatten en inzichten aangeboden.

10 november 2015 bij SSR te Utrecht, 9.30 – 16.30 uur.Aanmelden is mogelijk via uw opleidingscoördinator (code ALMZTVHR)

Inzicht in projectmatig werken

Aan de hand van de (toekomstige) projecten in uw eigen organisatie of landelijke projecten waarin u participeert, wordt antwoord verkregen op vragen als: hoe ga ik in mijn staande organisatie om met projecten? Wanneer kies ik voor een projectmatige aanpak? En welke rollen en verantwoordelijkheden horen daar bij? De theorie wordt gebracht aan de hand van lopende projecten zoals KEI en er is veel ruimte voor het inbrengen van eigen vragen en casuïstiek.

29 oktober 2015 bij SSR te Utrecht, 9.30 – 17.00 uur.Aanmelden is mogelijk via uw opleidingscoördinator (code ALMZTVPW)

We wijzen u er op dat deelnemers aan de lopende MD-trajecten voor teamvoorzitters en operationeel leidinggevenden de workshops P&C en HR reeds aangeboden krijgen als geïntegreerd onderdeel van hun traject.

Meer informatie

Voor meer informatie over de workshops kunt u contact opnemen met Marije van Duijne Strobosch, adviseur MD-opleidingen SSR (06 21181157).

download de flyer

Nieuwsoverzicht