Laatste Raiocongres in de historie op 29 mei 2015

Op vrijdag 29 mei 2015 vindt het laatste Raiocongres met als thema ‘binnenstebuiten’ plaats. Hoewel dit congres georganiseerd is door raio’s, is het niet alleen voor raio’s. We nemen afscheid van een traditie en geïnteresseerden uit de hele rechterlijke organisatie zijn welkom.

De Raio-opleiding is geleidelijk vervangen door de Rio-opleiding (die rechters en raadsheren opleidt) en door de Oio-opleiding (die officieren van justitie opleidt). In oktober 2012 is de laatste lichting raio’s begonnen aan de traditionele opleiding en in 2016 is het grootste gedeelte van de raio’s uitgestroomd. Daarom wordt dit jaar het allerlaatste Raiocongres georganiseerd.

Wat kan er – naast de datum – al gezegd worden over het congres? Dat het plaatsvindt in ‘De Rijtuigenloods’ in Amersfoort. Dat het thema ‘Binnenstebuiten’ is. En dat de bezoeker interessante sprekers, stevige discussies, prikkelende vragen, blikken naar binnen, blikken naar buiten en natuurlijk het spetterende raiocabaret mag verwachten. Daarna wordt het congres feestelijk afgesloten (voor goede muziek word gezorgd!). In de volgende SSR Actueel volgt meer informatie over het congres.

Aanmelden voor het congres is mogelijk door een mail te sturen naar events@ssr.nl. Vragen over de organisatie van het congres kunnen ook naar dit adres gestuurd worden.

Vragen over de inhoud van het congres kunnen gestuurd worden naar de Raiocongrescommissie: raiocongres2015@gmail.com.

De raiocongrescommissie is ook te benaderen via Facebook: Het Raiocongres
(Volg deze pagina en lees meer informatie over het programma in de aanloop naar het congres.)

Nieuwsoverzicht