Themadag: de vreemdeling tussen wal en schip

Een vreemdeling die in aanraking komt met het strafrecht in Nederland, kan worden geconfronteerd met vergaande (bestuurs-) verblijfsrechtelijke consequenties. In de praktijk blijkt dat de juristen binnen het strafrecht en bestuursrecht weinig tot geen zicht hebben op de consequenties van beslissingen op het andere rechtsgebied.

Om bewust te worden van deze problematiek en er eens nader kennis mee te maken, organiseert SSR – in samenwerking met OSR – de themadag ‘Tussen bestuurs- en strafrecht – de vreemdeling tussen wal en schip’. Op vrijdag 20 februari wordt u in Den Haag bijgepraat over de actuele ontwikkelingen binnen het bestuurs- en strafrecht op het gebied van vreemdelingen. De dag staat in het teken van lezingen en discussies, om zo de problematiek die over en weer speelt, beter te begrijpen.

Voor wie?

De dag is interessant voor: rechters, raadsheren, officieren van justitie, juridisch medewerkers, parketsecretarissen, advocaten en procesvertegenwoordigers werkzaam in het strafrecht of vreemdelingenrecht.

Interesse?

Bekijk hier het programma. U kunt zich inschrijven via uw opleidingscoördinator.

Nieuwsoverzicht