SSR programma-aanbod 2015 begin juni online

De digitalisering zet door. Begin juni staat het volledige SSR programma-aanbod 2015 online. Cursussen en opleidingen zijn dan eenvoudiger te vinden door een nieuwe presentatie via een verbeterde zoekmachine. De gedrukte programma catalogus is daarmee verleden tijd.

Op basis van gebruikersfeedback werkt SSR op dit moment aan haar website. Het doel is de presentatie van het gehele programma-aanbod te verbeteren en het zoeken naar een cursus te vereenvoudigen. Dat is van belang nu een gedrukte versie van de programma catalogus 2015 niet meer zal verschijnen.

“We willen ons aanbod meer in de etalage zetten zonder de aandacht voor interessante nieuwsberichten en het maandelijkse blog van Rosa Jansen te verminderen”, aldus Joost van der Borg, front end developer van de afdeling iSSR en Conny Hendriksen, marketing en communicatieadviseur. “We weten dat het ontwerp van de site als aantrekkelijk wordt ervaren, maar door de site langs de meetlat te leggen, kunnen nog een aantal verbeteringen doorvoeren. Zo komt er bijvoorbeeld meer aandacht voor nieuwe cursussen en voor cursussen waarvoor nog beschikbare plaatsen zijn. Het programma-aanbod per rechtsgebied maken we aantrekkelijker door middel van uitklapbare schema’s. Via een actueel overzicht online kunnen onze cursisten zich dan eerder en beter oriënteren op hun opleidingsvraag 2015”.

Nieuwsoverzicht