SSR programma 2015 voor ZM online

Het SSR programma 2015 voor de Zittende Magistratuur staat op ssr.nl. “Met het verdwijnen van een gedrukt programma en het alleen nog online aanbieden hiervan, ziet de gebruiker altijd de meest actuele versie.”, vertelt Conny Hendriksen, Marketing- en Communicatiemanager van SSR.

“Belangrijk is ook dat het aanbod nu prominenter op de website staat. Door de zoekmachine te verbeteren en de rechtsgebieden en doelgroepen een centrale plaats te geven, navigeert de gebruiker nu makkelijker naar de juiste cursus, opleiding of training.”, aldus Hendriksen. Een wijziging die volgens Joost van der Borg, frontend developer van de afdeling iSSR, het gebruikersgemak verhoogt. “De oude zoekmachine maakte gebruik van veel verschillende filteropties, waardoor je als bezoeker soms te verfijnd kon zoeken waardoor niet alle relevante opleidingen en cursussen nog werden getoond. Dat hebben we aangepast met een vereenvoudigde zoekfunctie.”

Wat is er veranderd?

Hieronder een overzicht van de wijzigingen die zijn doorgevoerd op basis van gebruikersfeedback:

  • De inlogprocedure is verdwenen. Informatie over data, docenten, prijzen en locaties
    is direct zichtbaar (met uitzondering van publiciteitsgevoelige cursussen).
  • Bovenaan is een nieuw menu zichtbaar waarbij rechtsgebieden en doelgroepen
    direct te selecteren zijn.
  • Cursussen die op korte termijn plaats vinden en waar nog plaatsen beschikbaar
    zijn, worden evenals SSR Events op de startpagina vermeld.
  • Het aanbod per rechtsgebied is in aanklikbare schema’s ondergebracht. Elk schema
    geeft een overzicht naar de verschillende niveaus van opleidingen, trainingen
    en cursussen. Het aanbod van verdiepende cursussen en masters voor de ervaren rechter en raadsheer is nu een stuk duidelijker te zien. 
  • De cursusinformatie is overzichtelijker gemaakt met behulp van tabbladen.
  • De zoekmachine is vereenvoudigd. Zoeken is nu mogelijk op trefwoord/cursuscode
    en datum.

Inschrijven

Inschrijven voor trainingen, opleidingen en cursussen uit het SSR programma 2015 is inmiddels mogelijk via de opleidingscoördinatoren van de gerechten.

Programma OM

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het programma 2015 voor het Openbaar Ministerie in de vorm van een leerplanner. Meer informatie hierover leest u in de volgende nieuwsbrief.

SSR is benieuwd naar uw ervaringen met de vernieuwde website en het online-aanbod. Reacties ontvangen we graag via communicatie@ssr.nl

 

Nieuwsoverzicht