SSR organiseert themadag Zorgfraude

Voor zowel het OM als de ZM is kennis over zorgfraude van toenemend belang. Enerzijds om met de juiste bagage een vervolging te starten en anderzijds om tot een weloverwogen uitspraak te komen. SSR organiseert daarom op 6 maart 2014 een themadag over dit onderwerp.

Tijdens de dag worden de volgende onderwerpen behandeld: toeslagfraude (inclusief de wetstechnische kant), fraude in de zorg (PGB), de actuele ontwikkelingen in de zorgfraude en interactieve casusposities in de praktijk. De volgende docenten nemen hierbij een onderdeel voor hun rekening: 

  • dhr. R. (Rob) Nout en mw. mr. M. (Melisande) Kaaij, senior-beleidsmedewerkers (DG Fiscale Zaken, afdeling Formeel recht en invordering), Ministerie van Financiën
  • mw.mr. M. (Martine) Boerlage, officier van justitie bij het FP in Amsterdam
  • mw. mr. M. (Mirjam) Mol, officier van justitie bij het FP in Rotterdam
  • mr. P.J. (Ellen) van Eekeren, rechter in Amsterdam en coördinator kennisgroep Fraude & milieu van de rechtbank Amsterdam

 

De dag staat onder leiding van mr. J.H. (Henk) van der Werff, officier van justitie bij het functioneel parket in Amsterdam. De themadag duurt van 9.30 tot 15.30 uur en vindt plaats bij SSR in Utrecht. Het volledige programma leest u in de uitnodiging.

Voor wie?
Raadsheren, rechters, rechters-commissarissen, gerechtssecretarissen, medewerkers van het Openbaar Ministerie (functioneel parket en het arrondissementsparket).

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de cursus via uw opleidingscoördinator (code SRRSCSFR.1401). OM- deelnemers nemen deel volgens de centrale financiering. Voor de ZM zijn de kosten € 225,- per persoon.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de SSR servicedesk:
088 361 3212 of ssrservicedesk@ssr.nl

Nieuwsoverzicht