Opening cursuslocatie ‘s-Hertogenbosch

Op loopafstand van het station ’s-Hertogenbosch, in het Paleiskwartier, bevindt zich de nieuwe cursuslocatie van SSR. Op maandag 1 september 2014 worden de deuren officieel geopend.

Een feestelijk moment waar – onder leiding van Rosa Jansen (voorzitter College van Bestuur SSR) – kort bij wordt stilgestaan met de aanwezige deelnemers van de cursus ‘Bijzondere bevoegdheden’, de President van de Rechtbank Oost-Brabant, Christa Wiertz en Hoofdofficier van Justitie van het Openbaar Ministerie Oost-Brabant, Bart Nieuwenhuizen. 

Spreiding cursuslocaties

Met de opening van deze ruimte, is ’s-Hertogenbosch (naast Amsterdam en Rotterdam) de derde externe SSR locatie in het land. ‘Nu we ’s-Hertogenbosch aan dit rijtje mogen toevoegen, naast natuurlijk onze eigen zalen in Utrecht, hopen we een goede spreiding te kunnen bieden over het land’, vertelt Coen Tanis, Teamleider Bedrijfsvoering bij SSR. ‘We streven ernaar om van elke cursus meerdere uitvoeringen verspreid over het land aan te bieden, zodat je als cursist je voorkeur voor een locatie kunt aangeven.’

Met de opening van de nieuwe locatie nog in de agenda, staat de volgende locatie al op de planning: Zwolle. ‘Met deze locatie hopen we het oosten en het noorden van het land beter te bedienen’, legt Tanis uit. Helaas is het nog even wachten op deze locatie, want de opening daarvan staat pas in het najaar van 2015 gepland.

Meer informatie over onze cursuslocaties, vindt u hier.

Nieuwsoverzicht