SSR programma 2014

Deze maand wordt de gids ‘SSR programma 2014’ verzonden. In tegenstelling tot voorgaande jaren is besloten dit overzicht met cursussen, trainingen en opleidingen voor ZM en OM afzonderlijk van elkaar aan te bieden.

Aanbod ZM 2014

In juli worden alle gerechten voorzien van de gids ‘SSR Programma ZM 2014’. Dit boekje bevat een overzicht van alle cursustitels die SSR per sector aanbiedt. De gids maakt oriëntatie op het SSR aanbod eenvoudiger door de alfabetische- en schematische overzichten van alle cursustitels en -codes per rechtsgebied. Via de zoekmachine op deze website is gedetailleerde en actuele informatie over de cursussen te vinden. Nieuw is dat deze keer ook het SSR aanbod op het gebied van MD trajecten, coaching en intervisie is opgenomen. Het gidsje wordt in de gerechten verspreid door de opleidingscoördinatoren. De inschrijvingsperiode voor de cursussen loopt tot 30 september.

Aanbod OM 2014

Op dit moment vindt binnen het Openbaar Ministerie een heroriëntatie op de opleidingsbehoeften plaats. Op verzoek van het OM is het SSR aanbod voor het OM daarom niet meegenomen in eerdergenoemde gids. Wanneer het OM de opleidingsbehoeften vastgesteld heeft, stemt SSR haar aanbod hier op af. Parketten worden daarna geïnformeerd over het SSR aanbod OM 2014. Via deze nieuwsbrief en onze site houden wij u van de voortgang op de hoogte.

Nieuwsoverzicht