SSR gids ‘Programma Rechtspraak 2014’ verschenen

Deze week is de gids ‘SSR programma Rechtspraak 2014’ verzonden naar alle gerechten.

De gids bevat alfabetische- en schematische overzichten van alle cursussen, opleidingen en trainingen die SSR volgend jaar aanbiedt. Ook is het SSR aanbod op het gebied van MD trajecten, coaching en intervisie opgenomen. Met behulp van de in de gids genoemde cursuscodes is via de zoekmachine op deze website gedetailleerde en actuele informatie over de cursussen te vinden.

Zoals gebruikelijk vindt inschrijving plaats door tussenkomst van een opleidingscoördinator. SSR verzoekt daarbij de inschrijvingen vóór 30 september 2013 door te geven. Op basis hiervan maakt SSR een planning die begin november bekend wordt gemaakt. Dit betekent overigens niet dat er gedurende het jaar geen verdere inschrijving mogelijk is; er kan doorlopend worden ingeschreven. Op basis van de vraag of nieuwe ontwikkelingen past SSR het aanbod aan gedurende het cursusjaar.

Voor vragen over het programma en de planning 2014 kan contact op worden genomen met de SSR servicedesk: +31 (0)88 361 3212 / ssrservicedesk@ssr.nl

Nieuwsoverzicht