SSR betrekt nieuwe locatie in Utrecht

Met het traditionele doorknippen van een lint verschafte SSR zich maandagmorgen 10 december toegang tot een allerminst traditionele werkomgeving aan de Uniceflaan in Utrecht. Vanuit deze flexibele en enthousiasmerende omgeving werkt SSR de komende jaren verder aan haar missie om in samenwerking met gerechten en parketten te bouwen aan een goed opgeleide rechterlijke organisatie.

Nieuwe locatie in UtrechtOp de eerste verdieping van het pand, waar ook spir-it en LDCR gevestigd zijn, betrekt SSR twee vleugels. Op de begane grond bevinden zich de cursuszalen en een kleinere werkomgeving, waar ook docenten kunnen werken of overleggen. De werkomgevingen zijn geheel ingericht voor Het Nieuwe Werken. Met het flexplekconcept maken we efficiënt gebruik van de ruimte en besparen we op huisvestingskosten. Al blijkt het nog best even wennen te zijn om ‘clean desk’ te werken, zonder een eigen bureau!

Hergebruik van meubilair is het uitgangspunt geweest bij de inrichting van de nieuwe locatie in Utrecht. Dit resulteert in een verassende mix van traditionele en moderne elementen. Hierdoor zijn de ruimtes succesvol van ‘kantoor’ naar een oprecht inspirerende werkomgeving getransformeerd. Cursisten en docenten zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De verhuizing naar Utrecht maakt onderdeel uit van het streven van SSR om vanuit een centrale locatie dichterbij de cursist opleidingen te verzorgen. Dit resulteert in minder reistijd en kortere afwezigheid van de werkplek. In dit kader realiseert SSR ook vier decentrale locaties. Vanaf 1 februari worden er cursussen gegeven in een eigen cursusruimte bij de rechtbank Rotterdam. Later in het jaar zal SSR ook vertegenwoordigd zijn in Amsterdam en Den Bosch en in 2014 ook in Zwolle.

Kijk hier voor de nieuwe adresgegevens en telefoonnummers van SSR.

Nieuwsoverzicht