iSSR naar fase 2 in 2012

De verdere uitrol van de mogelijkheden van e-learning, het online afnemen van toetsen en de introductie van iSSR-mobile zijn enkele speerpunten van de volgende fase van iSSR.

iSSR is een vier jaar durend project dat loopt tot 2014. Tijdens de eerste fase stond de realisatie van een online cursusalmanak inclusief zoekmachine, de digitale leeromgeving ‘Mijn SSR’ en een aantal innovatieve projecten centraal. Fase 2 van het project is nu gestart. Deze richt zich onder andere op het online afnemen van toetsen en het uitwisselen van huiswerkopdrachten tussen docent en cursist. Ook worden in de vorm van diverse pilots de verdere mogelijkheden van e-learning verkend. Denk hierbij aan het opnemen en beschikbaar stellen van collegereeksen, webinars en presentaties. Daarnaast wordt in het tweede kwartaal van 2012 ‘iSSR mobile’ geïntroduceerd waarmee cursisten hun cursusinformatie en –materiaal kunnen raadplegen op veelgebruikte smartphones of tablets.

Mijn SSR

Op 1 oktober 2011 ging ‘Mijn SSR’, de digitale leeromgeving voor onze cursisten, de lucht in. In de periode tot december 2011 is van 450 cursussen het cursusmateriaal digitaal beschikbaar gesteld. In deze periode hebben 2500 cursisten een persoonlijk account aangemaakt. In de eerste helft van 2012 ontvangen alle andere SSR cursisten een e-mail met een uitnodiging om ook een account aan te maken. Dit betekent dat in juni 2012 meer dan 25.000 cursisten gebruik maken van ‘Mijn SSR’ en dat op meer dan 12.000 werkplekken digitaal geleerd kan worden.

Via onze website/nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen rond iSSR.

Nieuwsoverzicht