Papieren bevestigingen cursussen SSR verleden tijd

SSR is gestart met het digitaal bevestigen van inschrijvingen, annuleringen en plaatsingen op een wachtlijst. Wanneer u zich vanaf nu aan- of afmeldt voor een cursus ontvangt u geen papieren brief meer, maar een bevestiging per e-mail.

SSR digitaliseert. Naast aspecten als duurzaamheid en kostenbesparing vormt de vraag om informatie sneller en makkelijker te ontsluiten de belangrijkste aanleiding hiervoor. Het bevestigen per e-mail is daarbij een volgende stap. SSR hoopt op deze wijze nog meer op maat te kunnen bedienen.

 
Eerder dit jaar werd de vernieuwde website www.ssr.nl gepresenteerd met een gedetailleerde zoekfunctie en actuele cursusinformatie. Dit ter vervanging van de papieren cursusalmanak. In oktober is ‘Mijn SSR’ geïntroduceerd. Een aparte leeromgeving waar cursusmateriaal en bijbehorende correspondentie online wordt aangeboden. Deelnemers aan cursussen waarvoor deze informatie beschikbaar is, zijn hierover bericht. In de komende jaren worden de mogelijkheden van deze digitale leeromgeving verder verbreed.

De genoemde ontwikkelingen maken deel uit van het veranderprogramma SSR NEXT. Voor meer informatie hierover, ga naar de SSR Next pagina op onze website. Voor meer informatie over de digitale bevestiging kunt u contact opnemen met onze servicedesk op telefoonnummer: 0575 – 595 345 of via ssrservicedesk@ssr.nl.

 

Nieuwsoverzicht