Deel uw ambities bij Route Civiel

Op maandag 28 november 2011 vindt in Utrecht ‘Route Civiel’ plaats. Dit event wordt georganiseerd ter gelegenheid van het verschijnen van het handboek ‘De weg naar het civiele vonnis’, geschreven door mevrouw prof. mr. M.J.A.M. Ahsmann.

De totstandkoming van ‘De weg naar het civiele vonnis’ en de uiteindelijke beslissing kan niet los worden gezien van ‘kwaliteit’, een aspect van de rechtspleging dat voortdurend en in toenemende mate (maatschappelijke) aandacht geniet. Die kwaliteit heeft alles te maken met de wijze waarop de professionals binnen de rechtspleging die kwaliteit bezitten dan wel verwerven; dit boek hoopt daaraan een bijdrage te leveren.

SSR werkt voortdurend aan kwaliteitsverbetering en vernieuwing van dienstverlening en producten; een opdracht waarbij een zeer belangrijke taak is weggelegd voor de docenten en andere professionals, binnen en buiten de rechtspraak.

Deze middag zal daarom tevens benut worden om u mee te nemen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van civiel recht. Wat docenten in het civiele recht en SSR met elkaar verbindt is passie voor het vak. Deze ‘verbintenis’ heeft ertoe geleid dat het cursusaanbod in drie jaar tijd is verdrievoudigd.

Voor u is deze bijeenkomst tevens een mooie gelegenheid uw ervaringen en ambities te delen met uw collega-docenten in het civiele recht.

Noteer de datum 28 november alvast in uw agenda. U kunt rekenen op een bijzonder boeiende bijeenkomst.

Flyer.

Nieuwsoverzicht